Text - La Galera

Materials formatius digitals. Portal per a educadors

Portem una dècada realitzant diferents projectes vinculats a l’educación digital: portal per a educadors integrat amb els sistemes de l’Editorial, mòduls propis de Moodle per al seguiment dels seus llibres digitals, eines d’autoria per a la creació d’activitats interactives, integració dels seus llibres digitals amb diferents plataformes d’e-learning…
Hem aportat visió estratègica en tecnologia, així com solucions pràctiques i eficients al servei de les necessitats de l’Editorial i del sector.

  • Data d'execució2005 / 2016
  • ClientEnciclopèdia Catalana / Text-La Galera
  • Tasquesanàlisi / programació / Drupal / integració de sistemes / manteniment / LMS / eines d’autoria / innovació en educació / gestió de processos
  • ResultatsDes de fa una dècada acompanyem l’Editorial en la complexa transició d’una formació totalment analògica a un model mixt en què la tecnologia s’afiança com a eina clau a les escoles. Una transició que obliga a replantejar estratègies, models de treball, sistemes de producció… però sense deixar de banda el coneixement i l’experiència acumulats i el valor de la pedagogia més enllà de l’eina amb què s’apliqui.
    Han estat anys de treball en equip, durant els quals hem ofert un servei integral i generat un vincle de confiança i aprenentatge mutu.