Projecte ACADOM, Assegurant la Continuïtat Assistencial Domiciliària

Acadom

Rehabilitació mitjançant telemedicina

Projecte ACADOM, Assegurant la Continuïtat Assistencial Domiciliària

A Òmada continuem desenvolupant projectes que faciliten la rehabilitació domiciliària.

Aquesta línia de treball, iniciada amb Funny Friends, a més de garantir els objectius terapèutics, s'orienta a la millora en l'adherència al tractament, gràcies a elements lúdics i sistemes de recompensa.

Descripció

L’Hospital Sant Joan de Déu lidera aquest projecte amb el qual es pretén facilitar la continuació assistencial en l’àrea de les teràpies de rehabilitació mitjançant la telemedicina.

Per això es desenvoluparà un sistema que comptarà amb trets diferencials i altament innovadors en el camp de la rehabilitació domiciliària.

Es faran servir sistemes intel·ligents que suggereixin itineraris de teràpia i s’adaptin automàticament a l’evolució del pacient i sistemes de reconeixement de veu. Aquestes funcionalitats són especialment complicades en el cas d’infants amb dificultats cognitives i de la parla greus, degudes a patologies com el Dany Cerebral Adquirit (DCA) o amb Trastorn Específic del Llenguatge (TEL).

Fitxa tècnica

 • Entitats participants

  Itchycoo-Labs
  Verbio
  Òmada Interactiva
  i2CAT
  HSJD
  FSJD
 • N. de referència

  COMRDI15-1-0026
 • Ajut concedit

  631.792,12 €
 • Data d'inici

  15 d’octubre de 2016

Aquest projecte ha estat cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER amb el suport d’ACCIÓ - Generalitat de Catalunya.

Acció. Generalitat de Catalunya. Unió Europea: Fons Europeu de Desenvolupament Regional